..:::www.iriturli.com:::..

Tam Görünüm: Need for Speed: Undercover RİP 1 GB
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: lW2VesvGqD.jpg]

[Resim: v4me4g.jpg]

[Resim: 28rfogj.jpg]

[Resim: 1tsh1i.jpg]

[Resim: 2yux3k7.jpg]

>>>Letitbit Tek Lİnk<<<<

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız!!!! Üye Olmak İçinTıklayın

>>>>RAPİD LİNKLERİ<<<<<

Arkadaşlar verdiğim rapid linkleri denenmiştir. Bende zaten yeni indirdim
Yeni alternatif rapid linki ekledim ve oyun denenmiştir.
Paylaşım için sağol, ama ben açtığımda görüntü kalitesi cok düşük bir seviyede oyun açlıyor. Daha ana menüye giremeden mavi ekranda pc donuyor. Neden olabilir? Problemi nasıl çözebilirim?
Bende indirdiğimde de öyleydi ayarlara girince ikinci kısımı seçip çözünürlüğünü yükselttim ve çok takıldı en düşük ayarda bile takılıyor benim sitem üstelik yüksek olduğu halde böyle takılıyorsa düşün artık... oyun sistem gereksinimi çok istiyor onun için senin sorunun sistem gereksiniminden kaynaklanabilir
Senin PC özellikleri ne? Ben minumum sistem gereksinimlerine baktım. Benimkisi uyuyor. Ayrıca ben oyun ayarlarına gelemeden mavi ekran geliyor. Bence senin upload ettiğin JPN yapımı hatalı. MS Dos da acıyor oyunu. Bence başka kaynak bul onu upload et.
Benim sistem 1.86 Ghz 2 GB RAM olduğu halde genede az da olsa Takılıyor ama fazla değil çözünürlüğü yükseltince çok takılyor onun için en düşük çözünürlükte oynuyorum. Senin sorunu çözemedim çünkü bende ayaralara gidince oyundan atmıyor.Bu arada benim oyunda senin tarzda açılıyor ama oyundan atmıyor.Bir kez benide yarışırken oyundan attı ama daha hiç atmadı.
Oyundan atma sorunu crackla alakalı olabilir sen iyisi oyunun bir crackını yükle sonra bel ki atmaz
Ben de arıyorum ama bir türlü bulamadım.. Sen bulabilir misin?
verdiğim linki inidir ve çıkan iki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere kopyala belki olur

Ben walla oynayamayacağım:.. Hiç vaktim yok bu aralar:. Okul bitince indrip oynarım büyük ihtimal ile::. Paylaştığın için saol::..
Referans Adresler