..:::www.iriturli.com:::..

Tam Görünüm: Türkçe'ye saygı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar forumda dikkat ettimde özellikle bayan üyeler türkçeyi resmen katlediyorlar (deil saol iii vb.)gibi kelimeler kullanıyolar şahsen ben bundan oldukça rahasız oluyorum bilmem siz ne düşünürsünüz.Birkaç arkadaşımız imzalarında bu konuya değinmiş ama anlaşılan pek takan yok...bu kelimelerin kullanımına bi kısıtlama falan getirsek veya başka fikirleriniz varsa onları uygulasak bi şekilde bu katliamı önlesek..

Ben Türk'üm diyen diline saygı gösterir.Öyle türkçeden yoksun kelimeler kullanmak bi ayrıcalık değildir aksine sadece basitlik ve yoksunluktur
lütfen arkadaşlar dikkat edelim::...
Sana katılıyorum.Bence dilimiz çok özel ve güzel bir dil.Ama bence kısıtlama getirmemeliyiz.Bu forum özgür bir forum(özgür derken her anlamda anlaşılmasın Big Grin ).Fakat arkadaşlarımızın daha duyarlı olmalarını beklemek en doğal hakkımız tabiki..
Sana katılıyorum bende bu bu tarz kısaltmalardan hoşlanmam ama nasıl önüne geçecem ki buna karşı da cezai işlem de yapamayız ki herkes kendi görmesi lazım
Yapan arkadaşlara uyarıda bulunabiliriz ama yasak tabi koyamayız sadece uyarabiliriz.
TÜrkçeyi düzgün yazmak artık onun elinde uyarıdan sonra ister gene türkçeyi bozar ister düzeltir onun kararı olur fazlada karışamayız sadece uyarırız yani
Tmm ben üzerime aLındım.. Big GrinBig Grin DikkatLi oLmaya ÇALIŞACAĞIM!!.. Ama benden daha bozuklarda var.. Yani ben bunu da qörüyorum!! Ama eLimden qeLdiğince aLıştığım düzenin dışına çıkacağım..Big GrinBig Grin
İşte arkadaşlar bu ortamı seviyorum Smile.. Hoş görün ve bizi anladığın için teşekkürler demon of angel..
keşke herkez böyle anlayışlı olsa........anlayışınız için teşekkürler...
Referans Adresler