arkadaşlar rütbeler için tasarlamalar yapıyorum ama sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum:..
1. Tasarım
2.Tasarım
Hangisi daha güzel::. Yada ikiside güzel değil mi?
Bu arada çalışmaların küçük olduklarına bakmayın:..Küçükler ama bir O kadarda zor tasarlanıyorlar... Örneğin küçük bir yapım aşaması:.
![[Resim: uige0d1az0atkx9fcae.png]](http://www.resim-yukle.gen.tr/images/uige0d1az0atkx9fcae.png)
Bence ikisi de güzel fakat gif olanı daha çok beğendim..
evet gif olan güzel olmuş eline sağlık
Diğer rütbeleri üsteki gif tarzında tasarlarsam sitede kullanmaya değer bir çalışma yapmış olurmuyum? Yada başka bir çalışma mı yapsam?
sen bi önce başka başka çalışmalar yap dersenki benim yapabileceğim en iyisi bu bunu koyarız ama daha güzel yaparım dersen onu koyarız
Şuan aklımda başka bir tasarlanacak rütbe yok ama biraz zaman geçince yenişeyler aklıma gelir:.. Ama nezaman gelir onu bilemem::.. şu an üsteki iki modeli diğer mod, admin... uyarlayıp bir takım halinde siteye sunabilrim:.. Tabi isterseniz:..
Bana sorarsan isterim.Şimdiki kullanılandan kat kat daha güzel.Ayrıca bir hatırlatma yapıyım: Admin ve paylaşımcı üyenin rütbelerinde resim yok..
Evet teqe haklısın bizim bir gif mevcut değil...
bence ikincisi daha güzel olmuş siteye daha uygun olur
Tamam taner ikinci gif güzel olmuş hepsini hazırla sen takımı oluştur bizde yerine koyalım