..:::www.iriturli.com:::..

Tam Görünüm: zntxrsc 1.04 tr iriturli.com (hex editör)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Cepten her türlü türkçeleştirme işlemini bu tek bir program la gerçekleştirmek mümkün java ların .class python .Pyc ve sybian .Rsc dosyalarını kolaylıkla düzenlemeye olanak tanıyan bir program.
Bu program sayesinde her kes kendi program oyun vs. Turkceleştirebilir siz değerli üyelerimize sunuyorum.
Bu programda türkçe karakter desteği de var her türlü turkcelertirme yapılabilir.
Artık siz üyelerimizden turkcelertirme bekliyoruz
Vaktim olursa çalışmalar yaparım ben:.. PAylaştığın için saol:..
ya ben telefona kurdum programın iconuna basıom acılmıooo
Çünkü şu konuda ki python u kurmam gerekiyor Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız!!!! Üye Olmak İçinTıklayın
benım cepte zaten kurulu ben 5 altı 6 ay önce yukledim enson bi sorun yok tema prosunu kullanabiliom mesela
O zaman en son modül pack yüklü değildir şimdi açıyorum o konuyu ordan indir kur
oda yüklü Smile
Seninki eski olabilir şimdi ki modül 1.26 sürümü
yeni dediğin modul pack i kurdum yine calışmıo.önceden tema yapma prosundada buna benzer bi problem vardı sağolsun puleri düzeltti.Belki yine aynı problem olabilir.
Hiç mi açılmıyor kaldır ve tekrar dan bi kur ilk açılışta dil seçimi isteyecek ordan turkceyi seçeceksin bir de bu modül u kur altta yüklediğim tekrar yaz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler