..:::www.iriturli.com:::..

Tam Görünüm: Emre mahkemeye gidiyor !..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: news_manset_resim_u3_emre01.jpg]
Milli oyuncu Emre Belözoğlu, kendisiyle ilgili eleştirilerde bulunan spor yazarı Hıncal Uluç ve programı yayınlayan televizyon kanalına tazminat davası açacağını açıkladı.
Emre Belözoğlu, ''emrebelozoglu5.com'' adresli resmi internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''8 Eylül Pazartesi günü bir televizyon kanalında yayınlanan 90 Dakika programında, Hıncal Uluç tarafından hakkımda hakaret sınırını aşan ithamlarda bulunulmuştur. Bu yapılan yorumlar karşısında tüm hukuki haklarımı kullanarak, Hıncal Uluç ve şahsımla ilgili bu tür yorumların yayınlanmasına izin veren kanal hakkında tazminat davası açacağım. Türk spor kamuoyuna saygı ile duyururum'' ifadelerini kullandı.
[/align]
bu sebep için mahkemeye ne gidecen zaten futbolcular hep eleştirilir
Emre bence gereksiz bir mahkeme açtığını düşünüyorum onların işleri zaten futbolcuları eleştirmektir emrenini parasızlıktan bu mahkemiyi açtığını düşünmeye başlayorum
yaarkadaşalr benim imzam dayazan cumleye bakın ve bu adamın profosyenellikle alakası yoktur bu sebepten dolayı sen dava aç ayrıca hıncal uluç eleştirdi medya eleştirdi diye milli takım kampından ayrıl bunun neresi mprofosyenellik ayıp para seni esir almış emre forman için oyna anlayışı kalmamış sende
Arkadaşlar haberin ayrıntısını okudum ben. Haber aslında 90 dk programında emreyi kötü eleştiriyorlarmış. Emrenin anneside programı izlemiş ve oğluna kişiliksiz gibi kötü eleştirilere dayanamayan annesi kalp krizi geçirmiş.Emrede bu sepepten dolayı milli kaptan izin almış ve evine giderek annesinin durumunu öğrenmiş ve yaşanan bu olay yüzünde sitesinde yaptığı açıkalamaya göre yayınlayan televizyon programına tanzimat davası açmış
Referans Adresler