..:::www.iriturli.com:::..

Tam Görünüm: Mutalaka Bakın SAMSUNG i900 Omnia 16 GB::.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: samsung-i900-00.jpg]

[Resim: samsung-i900-omnia-02.jpg]

[Resim: fgfhbdhbxu9.png]

[Resim: AC2DB35032D043868331848B4CB77E89.jpg]

[Resim: 00C4C5347EDC48438174500BC65A1D71.jpg]

oyutlar: 112 x 56.9 x 12.5 mm
Ağırlık: 127 g
Tip:
* TFT Dokunmatik ekran 256K renk(65K Etkin)
* Ekranı otomatik döndürme için sensör
* El yazısı tanıma

Titreşim: Evet
Arama Kaydı: Limitsiz liste
Görüşme Kaydı: Limitsiz
Hafıza Özellikleri:
* microSD girişi(8 gb'a kadar destek)
* 128 MB RAM, 256 MB ROM
* 624MHz Marvell PXA312 processor
* 8 GB / 16 GB hafıza seçenekleri
GPRS: Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD: Yok
Edge: Class 12
3G: HSDPA, 7.2 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth: Var, v2.0 ile A2DP
Kızılötesi: Yok
USB: Var (2.0)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
Mesajlaşma: SMS, EMS, MMS, Email, Anlık mesajlaşma
Tarayıcı: WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds
Oyunlar: Var+indirilebilir
Renk Seçenekleri: Modern Siyah
Özellikler:
* Kamera:
- 5 MP, 2592х1944 pixel
- Otofokus
- Resim stabilizer
- Vidyo
- Flash
- Görüntülü konuşma için ikinci VGA kamera[3G]
* GPS(A-GPS destekli)
* Java MIDP2.0
* FM Radyo(RDS'li)
* Cep Ofis (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF okuyucu)
* MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR oynatıcı
* DivX/XviD/WMV/MP4 oynatıcı

* TV Out
* Sesli not
* Eller serbest modu

Muhtemelen Merak ettğiniz Sorular Ve cevapları::.
Orjinalden alıntı:

Merhaba,
1- Pil ömrü, ne tür kullanımda kaç gün gidiyor?
2- Gün boyu kullanırken kapanma, kilitlenme, reset atmak ihtiyacı oluyor mu?
3- Boştaki RAM ne kadar? Mesela igo8 yükleyip kullanabilmek için 30MB veya üzeri free-RAM olması gerek. Her ne kadar teknik özellikler kısmında yazan RAM miktarı yüksek olsa da, samsung'un kurduğu programlar yüzünden bu RAM'in azaldığını okumuştum.

1-)Pil ömrü sensörleri ayarladığınızda yaklaşık 2 gün (bu süre cihaz kurcalanmazsa ve az konuşursanız dahada yükseliyor)

Sürekli GPRS açık ve MSN e bağlı, günde toplam 1saat 45 dakka görüşme 80 gelen mesaj 80 giden mesajda 2 gün gidiyor batarya sabahları 45 dakka falanda mp3 diliyorum gelirken birde akşam giderken

2-)Sürekli kasmama yormama rağmen kesinlikle kilitlenme, hata verme veya soft reset durumu olmadı gerçekten stabil ve iyi çalışıyor

3-)Cihazdaki ram ve rom miktarı fazla fazla yeterli. Normalde en çok rami sadece samsung theme 2 seçildiğinde kullanıyor buna rağmen boştaki hafıza değerleri aşağıda. Ayrıca hatırlatmak istediğim birşeyse I-Mate cihazlarda 128/128 gelmesine rağmen ve TouchFLO çalışmasına rağmen 35mb civarı sürekli bir ram var. Bu cihaz 128/256 olduğundan kesinlikle sorun yaşamazsınız. Son değinmek istediğim nokta ise cihazda zaten Samsung Mobile Navigator (Route 66) geliyor ve istanbul haritası i-go plus 2006 dan çok daha detaylı. Son olarak ise widget (masa üstü programları vista daki sağ taraftaki araç çubuğu gibi) ler kesinlikle cihazı kasmıyor veya zorlamıyor ufak boyutlu küçük görsel programlar bunlar sadece ram miktarlarınıda aşağıda belirttim. Storage olan ram Program ise rom

Storage

Total: 94.20 MB
In Use: 47.12 MB
Free: 47.09 MB

Program

Total: 96.26 MB
In Use: 41.30 MB
Free: 54.96 MB

Kişisel Düşüncem::.

N95 8 Gb ile kıyaslıyacak olursak::..
İ900 daha ucuz,
kamera daha iyi,
Kullanım daha iyi,
ses daha iyi,
wi-fi'ler ikisinde de aynı,
Görünüş olaraksa kıyaslamaya bile gerek yok::..
BEn Bu telefonu Allah izin ederse alacağım herkesede bir tavsiyee bulunayım dedim...

Şuanki fiyatı 999YTL
güzelmiş bende lise yi bitirince alırım artık oks yi kazan yeni telefon alcaz dediler aldılar şimdide öss yi kazan yenisini alırız diolar yani daha 2 buçuk yıl sonra filan Big GrinBig Grin
Ben şimdiye kadar sayısız telefon aldım ama bana birisi almadı:.. Hep Kendi paramla alırım:.. Ailenden herşeyi bence bekleme:.. Kendinde para biriktirip alabilirsin bence::. Tabi bu bir öneri::. Sana kalmış:..
geçekten güzel telefon böyle telefonum olmassını isterdim
Hangi insan böyle telefonunun olmasını istemez ki???
(07-09-2008 06:13 PM)Hilary DUFF Yazılan: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız!!!! Üye Olmak İçinTıklayınBen şimdiye kadar sayısız telefon aldım ama bana birisi almadı:.. Hep Kendi paramla alırım:.. Ailenden herşeyi bence bekleme:.. Kendinde para biriktirip alabilirsin bence::. Tabi bu bir öneri::. Sana kalmış:..

biliyorum kendi paramla yazları çalışıp çooook para biriktirdim bi yazda 300 ile 500 YTL arası para biriktiriyorum ama izin vermiyorlar Sad para da babama gidiyorSad
ARKADASLAR CIHAZ GUZEL KULLANISLI AMA KILAVUZU COK AZ BILGILE KALMIS MSNI ACMAYA KALKIYORUM İ900 DE WIDGET YAZILIM YOK DIYOR NASIL HALLETCEZ BU ISI VEE DEPOLAMA YAP DIO 16 GB LIK TEL HAFIZA ORAYA HERSEYI NASIL AKTARABILIRIZ SIMDIDEN SAGOLUN
Referans Adresler