..:::www.iriturli.com:::..

Tam Görünüm: Başkanımız’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: medya.php?adi=baskanfotoson_bjkhbr][TABLE][TR][TD]Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül 2008 sayısındaki önsöz yazısında Camiamız’a seslendi: [/TD][/TR][TR][TD]
Sevgili Beşiktaşlılar,
Hep birlikte futbol dolu günlere geri döndük. Önce UEFA Kupası ÖnEleme Turu’nda Avrupa sahalarına çıktık, sonra da Antalya’da, TurkcellSüper Ligi’nde sezonun ilk maçını oynadık. Aşırı sıcak ve neme rağmenizleyenlere haftanın en zevkli maçını seyrettirdik. UEFA’da ilk engeligeçip, ligde ilk maçımızı kazanarak, hem moral bulduk, hem de dahabaşlangıçta doğru tercihler yaptığımızı gördük. Ayrıca bu kadartalibine rağmen Bobo’yu satmama kararımızda da ne kadar haklıolduğumuzu kanıtladık. Haftalar ilerledikçe takımımızın, Türkiye’deki bütün Beşiktaşlılılar’ın, Avrupa’da ise herkesin gururu olacağına hiçkuşkum yok.
Yine İnönü’de oynadığımız ilk karşılaşmada büyük taraftarımızıtakımımızın arkasında görmek hepimizi çok mutlu etti. İnanıyorum kiyönetimi, takımı ve taraftarı el ele vermiş bir Beşiktaş’ı yolundançevirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu nedenle daha yolun başındaAntalya’da tribünde olanları “birkaç kendini bilmezin işidir” diyerek,Türk Sporu ve de Türk Futbolu adına yaşanmamış sayıyor ve görmezdengeliyorum. Türk Futbolu’nda her kesime sağduyu çağrısı yapan bir kulüpbaşkanı olarak ben bu yürüyüşte bayrağı taşımaya hazırım, yeter kimensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Beşiktaş Camiası arkamdaolsun. Türk Sporu’nun en eski kulübü Beşiktaş, her zaman olduğu gibi budefa da öncülüğü başarı ile yapacaktır.
Bu ay okulları açılan tüm yavrularımızın da zihinleri açık, yarınları aydınlık olsun.
Sevgili Beşiktaşlılar, fazlasıyla hak ettiğiniz bütün başarıları busezon bir bir yaşayacağınız inancı ile sağlıklı ve hayırlı Ramazanlardiliyor, hepinize en içten saygılar sunuyorum.
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
[/TD][/TR][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
Referans Adresler