arkadaşlar size kota ile ilgili bir sorum olacak ben hazıranın 13unde adsl bağlattım kota işlemeye başladı temmuz ayına girince o kota sıfırlanırmı yoksa temmuzun 13unde mi sıfırlanır acil cvp bekliyorum bilenlerden yorumları bekliyorum
hayır o ayın 1 de sıfırlanıyor her ayın 1 de sıfırlanacak eminim bende kullandım
çok saol yaa 15 gunde kota sınıra dayandı son anda farkettim bunu öğrendiğim ii oldu tekrar saol
benim de çok oluyor hemen kota doluyor şu an bile dolmuş ama ben foruma bakmadan da yapamıyorum ne yapalım bu gidişle sınırsız yaptıracam zaten
benımkı şuan 4 gb ı geçti daha 4 gün daha var temmuza artık giremem heralde

Ben 4.6 oldu bile ben 5 geçmesinden korkuyorum

ne yapalım site yönetiyoruz o kadar olsun ama böyle giderse sınırsız yarışacam ya en iyi si her ay 40 veriyorum nerdeyse 9 daha veririm bari tadını çıkartırım yapacak birşey yok
aslında en iyisi öyle yapmak
walla ben de bıktım ama idare edeceğiz
kotalı motalı en pahalı internetdünyada sadece türkiyede :S buna da alışacağız
Fatura kesiminde sıfırlanır. Bunu en iyi ISS (internet servis sağlayıcı)'dan öğrenebilirsin. Ayrıca TTNet kullanıyorsan internet üzerinde siteden ne kadar kullanım yaptığını görebilirsin. Genelde diğer servis sağlayıcılar ayın birinden birine data toplamı yaparlar. Ancak Turkcell, Avea gibi gsm operatörleri ile bağlanırsan bunlarda kullanımlar faturalı hatlar için fatura kesiminde, kontörlü hatlar için aylık paket ise 30 günde, haftalık ise 7 günde, günlük ise 24 saatte resetlenir.
Ben sınırsız yaptırdım::.. Sınırlıdan çokta fazla ödemiyorum::. Ama sınırlıda ben kotayı aştığımda 150 YTl fazla gelmişti::. Sınırsızla kıyaslayınca sınırsız daha ekonomik oluyor::...